mileyselenademivannesaashley
1440 poze   13968 vizite
Albume
00-Fete-000
000-aTeNtIe -000
000-REGULI-000
Adela Popescu
Aici va arat eu cat o iubesc pe miley cyrus
album pentru bybyemo99
Album pentru fanclubselly
Album pentru leah
Album pentru lovemiley1
Album pentru MileyCyrusCoolGirl
album pentru violeta maria divyanca tripathi
Album pentru violetamaria cu sharad malhotra
Alege 1-incheiat
Alege 2
Alege 3
alege 4
Alege 5
Alege 6
Alege 7
Alege 8
Alege 9
Alejandra Lazcano
Andra
Andra si Catalin Maruta
Andreea Balan
Andreea Banica
Andreea Patrascu
Animalutze dragutze
Ashley si Vanessa
ashley tisdale
Ashley Tisdale photoshoot
Ashley Tisdale photoshoot 2
Ashley Tisdale photoshoot 3
Autograf Ashley Tisdale
Autograf Miley Cyrus
Autograf Vannesa hudgens
Avril Lavigne
Banda desenata miley emily si mithel
Banda desenata Miley si Emily se cearta 2
Banda desenata part1 Miley si Emily se cearta
Banda desenata petrecere de ziua lui Demi
Barfe
Bella-H2o
Brenda Song
caini
Cameleon
cameleonii
Camere vila de la munte
Camerele de la vila din oras
Cat la suta o iubiti pe miley
Catalin-Maruta
Ce albume sa mai creez
cine vrea prieteia mea
Cleo in realitate
Cole and Dylan
Concurs 1-incheiat
Concurs 10
concurs 11
Concurs 2 -incheiat
concurs 3 incheiat
Concurs 4-incheiat
Concurs 5 - incheiat
Concurs 6 -incheiat
Concurs 7 incheiat
Concurs 8
Concurs 9
Creeati poezi cu miley cyrus si selena
cu cine se potriveste nick
Demi Lovado
Destine furate
Diana Dumitrescu
Disney
Doi porumbei care se saruta
Dyvia
Flori
Fly on the wall Miley Cyrus
H2O
Hannah Montana
High scool musical
hotelul meu
In numele iubirii
inchiriere camere vila de la munte
inchiriere camere vila de la oras
India telenovela
Indiana Jones hannah montana
Jonas
Justin Bieber
lasati id-urile voastre aici
Lucruri Hannah
Mancarurile mele preferate
Miley Cyrus
Miley Cyrus in bikini
Miley Cyrus interviu Last Song
Miley Cyrus nemachiata
Miley Cyrus photo
Miley Cyrus photo 2
Miley Cyrus photo 3
Miley Cyrus photo 4
Miley si Ashley surpriza
Naruto
Noutati Miley Cyrus
O intrebare
oao
Oracolul meu
Pantofi si cizme
Paradisul blestemat
Paste
pesti
Piscine
Poveste naruto amuzanta 1
Poveste naruto amuzanta 2
Prietena mea
Prietenii mei de pe sunphoto
RBD
Revista 1
Revista 2
Revista 3
Reviste Hannah Montana 2010
reviste Miley Cyrus
Rochii de mireasa
Selena Gomez
Shakira
Shakira roscata
Smiley
Spune-ti ce poza va place si va pun numele vostru dupa sunphoto
Staruri disney
Stiti cumva cum se baga o melodie pe sunphoto
Sun
Super surpriza
Surpriza
Surpriza 2
Taylor Swift
test miley cyrus
Thalia
The climb Miley Cyrus
Tiffany
Tinute Lady Gaga
Trasnitii
va plac albumele mele
Vanessa Hudgens
vedetele mele preferate si Thalia Alejandra Lazcano si Belinda
Versuri Lady Gaga bad romance
Versuri Lady Gaga paparazzi
Versuri Lady Gaga paparazzi romana
Versuri tick tok romana
Vila mea de la munte
Vila mea din oras
vreti id-ul lui andreea patrascu adela popescu si diana dumitrescu
Wikipedia Ashley Tisdale
Wikipedia Brenda Song
Wikipedia Demi Lovado
Wikipedia Destine furate
Wikipedia Hannah Montana
Wikipedia Lady Gaga
Wikipedia Miley Cyrus
Wikipedia sarmana maria
Wikipedia Selena Gomez
Wikipedia totul despre sex
Wikipedia Vanessa Hudgens
Wkipedia Zac si Cody

membru din 21 februarie 2010

Noutati Miley Cyrus

Începutul carierei de actriţă şi Hannah Montana (2003-2006)
Născută pe 23 noiembrie 1992 în Nashville, Miley a crescut lângă tatăl – super starul de muzică country devenit şi actor, Billy Ray Cyrus – aflat mereu în lumina reflectoarelor. În scurtă vreme, a fost şi ea cuprinsă de febra actoriei. După ce a căpătat experienţă pe platourile de filmare alături de tatăl său, Miley a avut şansa să joace în serialul de televiziune „Doc”, ce îl avea ca personaj principal pe Billy Ray Cyrus. A apărut apoi în filmul lui Tim Burton], „Big Fish”.

Atun ci când la 12 ani a participat la castingul pentru rolul principal din serialul Hannah Montana, difuzat de canalul Disney Channel, producătorii au considerat-o prea tânără; acest lucru însă nu a oprit-o să încerce din nou.

După doi ani de zile, Miley a câştigat rolul pentru care muncise atât de mult şi din acel moment a pornit ascensiunea sa spre statutul de superstar.Datorită faptului că Hannah Montana devenise o afacere de familie tatăl ei i s-a alăturat în show cu rolul de tată-manager,care-i dădea sfaturi excepţionale. Primul sezon al serialului „Hannah Montana” a înregistrat audienţe record pentru canalul DisneyChannel.


Ascensiunea spre faimă şi începutul carierei de cântăreaţă (2006-2007)
În noiembrie 2006 s-a lansat la Walt Disney Records prima coloană sonoră a serialului „Hannah Montana”, care conţinea opt piese interpretate de Miley ca eroina principală, Hannah Montana. Albumul a urcat rapid în clasamente şi a reuşit să fie prima coloană sonoră ce a debutat pe locul 1 în Billboard Top 200. A fost al 8-lea album al anului şi a câştigat trei discuri de platină. A urmat dublul album din 2007, „Hannah Montana 2: Meet Miley Cyrus," ce includea zece piese interpretate de personajul Hannah Montana şi zece piese Miley Cyrus. Miley a scris opt dintre cele zece piese interpretate de ea, iar acest album a câştigat la rândul lui trei discuri de platină. S-a aflat pe prima poziţie şi in box-office cu filmul lansat de Disney în format 3D, „Hannah Montana & Miley Cyrus: Best of Both Worlds Concert”.Tot în 2007, Miley a interpretat un mic rol în filmul High School Musical 2, şi anume rolul unei fete care dansa la piscină.


[modif ică] Al doilea album studio Breakout şi filmul Bolt (2008)
Chiar dacă e tânără, lui Miley Cyrus îi place la nebunie ce face, şi este întotdeauna pregătită să încerce ceva nou. Acesta este de fapt mesajul definitoriu celui de-al doilea album al său, Breakout, lansat de Hollywood Records.

Breakout este declaraţia de independenţă artistică a lui Miley. Spre deosebire de albumul său anterior, care continea piese interpretate de alter ego-ul său Hannah Montana (personaj TV care a făcut-o celebră ), Breakout este un material 100% Miley. Artista a scris opt din cele treisprezece piese şi s-a implicat direct în producţia albumului.

Albumu l a debutat pe primul loc în clasamentul U.S. Billboard 200,cu vânzări de aproximativ 370.000 de copii în prima săptămână de la lansare.Pe 31 iulie 2008,albumul a fost declarat al doilea cel mai bine vândut album al anului de către o cântăreaţă în prima săptămână de la lansare.În aprilie 2008, Miley împreună cu tatăl său au fost gazda CMT Music Awards 2008.În 2008, Cyrus a fost gazda Teen Choice Awards 2008.La data de 5 septembrie 2008, Cyrus împreună cu multe alte cântăreţe au cântat un single pentru campania anti-cancer Stand Up to Cancer, numit "Just Stand Up!".

Tot în 2008,Miley a dat vocea personajului Penny din filmul animat, Bolt.Filmul a ocupat în box-office poziţia cu numărul 3 cu $26,223,128 căştigaţi în primul weekend de la lansare.
[modifică] Cartea autobiograficǎ

În martie 2009, Miley şi-a lansat cartea autobiograficǎ "Miles To Go". Cu trei ani în urmǎ (înainte de Hannah Montana), Miley Cyrus era doar fiica lui Billy Ray Cyrus, o puştoaicǎ obişnuitǎ din Tennessee, care mergea la o şcoalǎ obişnuitǎ şi era tratatǎ de cǎtre colegi cu obişnuitele rǎutǎţi specifice vârstei. Tocmai asta a dorit Miley sǎ prezinte în prima sa carte. Ea sperǎ cǎ astfel fanii îşi vor da seama "cǎ sunt un om obişnuit, la fel ca şi ei". "În cea mai mare parte a timpului mǎ vedeţi zâmbind – (...) – dar nu e aşa mereu. Toatǎ lumea suferǎ şi trece prin greutǎţi", a explicat ea. Înainte de a deveni Hannah Montana, Miley îndura zilnic rǎutǎţi, care mergeau de la furatul cǎrţilor pânǎ la a o încuia în baie, din partea colegilor de şcoalǎ, povesteşte ea în `Miles to go`. "Uneori mi-aş dori sǎ primesc scuze din partea lor, dar sǎ fiu sincerǎ nu am nevoie de asta. Am depǎşit momentul şi sper ca şi ei l-au depǎşit. Aceste întâmplǎri m-au ajutat sǎ devin ceea ce sunt azi", spune ea. Un alt subiect abordat de Miley Cyrus în `Miles to go' este... prima ei dragoste, la care se referǎ folosind apelativul `Prince Charming` (Fǎt Frumos). Asta nu înseamnǎ cǎ nu ştim cu toṭii despre cine este vorba: un bǎiat cârlionţat, al cǎrui nume începe cu Nick şi se terminǎ cu Jonas. Referitor la decizia de a scrie o carte autobiograficǎ, Miley Cyrus spune cǎ a luat-o deoarece a considerat cǎ astfel fanii se vor simţi mai aproape de ea.


[modifică] Viaţa personalǎ
În ianuarie 2008,Cyrus a anunţat cǎ intenţioneazǎ sǎ-şi schimbe numele din "Destiny Hope Cyrus" în "Miley Ray Cyrus".Numele a devenit oficial la data de 1 Mai 2008.Într-un interviu cu USA Today, ea a afirmat cǎ credinţa este "principalul lucru" şi este motivul pentru care ea lucreazǎ la Hollywood. Într-un interviu cu Parade, ea a adǎugat cǎ merge regulat la bisericǎ, cu familia ei. Într-un interviu cu Christianity Today,Billy Ray Cyrus (tatǎl lui Miley) a spus: "Să recunoaştem, la Hollywood este un mediu complet diferit faţǎ de cel de la Franklin, Tennessee". Miley are locuinţa în Los Angeles, California, şi stǎ cu fraţii, surorile şi pǎrinţii ei.

În februarie 2008 Miley şi prietena ei cea mai bunǎ Mandy Jiroux (care este, de asemenea, o dansatoare din echipa de dans al lui Miley) au creat un show pe YouTube care se numeşte 'The Miley and Mandy Show'. Ele spun ca filmeazǎ spectacolul pentru a se distra.Spectacolul a fost filmat de cele mai multe ori în dormitorul lui Cyrus.


[modific ă] Relaţia cu Nick Jonas
Pe la jumǎtatea anului 2007, când nici Miley şi nici Nick Jonas nu erau foarte cunoscuţi, au avut o relaţie destul de controversatǎ care a durat ceva timp. La despǎrţire,au rǎmas buni prieteni.Se pare cǎ motivul despǎrţirii a fost faptul cǎ cei doi nu se mai vedeau decât foarte rar. Chiar dacǎ sunt despǎrţiţi,Mile y Cyrus şi Nick Jonas se mai întâlnesc din când în când la restaurante.În anul 2009,Miley a declarat:"Toatǎ ; lumea crede cǎ eu şi Nick nu ne întelegem, dar de fapt Nick îmi este acum un foarte bun prieten. Vorbim mult, iar el este unul dintre cei mai buni prieteni ai mei".


[modific ă] Relaţia cu Marshall Lake
În iunie 2008, Miley a flirtat puternic cu dansatorul ei de 22 de ani din turneul "Best Of Both Worlds". Şi "indrǎgostirea " asta a declanşat rumoare, pentru cǎ Marshall este cu 6 ani mai în vârstǎ decât Miley. A fost o relaţie riscantǎ, dar care a durat puţin.


[modific ă] Relaţia cu Justin Gaston
Din septembrie 2008, Miley a început sǎ se întâlneascǎ din ce în ce mai mult cu fotomodelul de lenjerie intimǎ,Justin Gaston.Chair dacǎ se spune cǎ el e flǎmând dupǎ faimǎ,se pare cǎ momentan adolescenta e îndrǎgostit. 2; orbeşte de acesta.Merge cu el la bisericǎ,la cumpǎrǎtur i,la restaurante,la cinema...şi l-a integrat deja şi în familie. Tǎticul Billy Ray a declarat cǎ Justin e un bǎiat potrivit pentru fiica lui, chiar dacǎ între aceştia e o diferenţǎ de cinci ani.În aprilie 2009,Miley a declarat cǎ a ieşit împreunǎ cu Justin Gaston timp de şapte luni.În luna iunie a anului 2009,Miley şi Justin s-au despǎrţit,Miley spunând pe accountul ei de Twitter cǎ "Lacrimile sunt cuvinte pe care inima nu le poate exprima"Albumul selectat nu contine nici o poza.
Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.